Slide TE FRÅN HELA VÄRLDEN Vill du veta mer om te är du välkommen att gå på en av våra teskolor. Du anmäler dig lätt här på kahls.se. Kursen hålls av vår teutvecklare Ebba Hellqvist. LÄS MER


UTZ-CERTIFIERAT KAFFE I PORTIONSPÅSAR

MELLANROST MALET      
Vårt klassiska mellanrostade kaffe. Innehåller bönor från Östafrika, Central­amerika och Brasilien. Kaffet är smakrikt och balanserat med en behaglig ­syrlighet och god eftersmak. Kaffet är UTZ-certifierat.

MELLANMÖRKT ROSTAT, MALET      
Vårt klassiska mellanmörkt rostade kaffe. Innehåller bönor från Östafrika, Brasilien och Centralamerika. Kafet är smakrikt och fylligt med en behaglig syrlighet och god eftersmak. Kaffet är UTZ-certifierat.

MÖRKROSTAT, MALET      
Vårt klassiska mörkrostade kaffe, Innehåller bönor från bland annat Östafrika, Brasilien och Centralamerika. Kaffet är fylligt, kryddigt och smakrikt med en lång och god eftersmak. Kaffet är UTZ-certifierat.

SKÅNEROST, MALET      
Ett fylligt kaffe med intensiv smak och lång eftersmak. Kaffet består av uteslutande Arabica-bönor, främst från Syd- och Centralamerika, men även från östra Afrika, beroende på säsong. Kaffet är UTZ-certifierat.