SÄSONGSTEER

Under vissa säsonger och högtider erbjuder vi speciellt anpassade teer i vårt sortiment. Vi vill kunna ha specifika erbjudanden som är specialutvecklade till jul såväl som till påsk eller alla hjärtans dag. Säsongsteerna kommer och går i sortimentet, men har sin givna plats när tillfälle dyker upp.

TID FÖR TOMTEGRÖT OCH CHRISTMAS CAKE
Alla längtar väl till julen och här på Kahls vill vi inte vänta utan har fyllt lagren med årets alla julsmaker. I år har vi dessutom några riktigt trevliga nyheter vi gärna vill berätta lite mer om.

Ä2491 – Tomtegröt Organic – NYHET!


Ett ekologiskt, sött och nötigt grönt te som för tankarna till kaneldoftande risgrynsgröt. Detta te innehåller Genmai, som betyder rostat brunt ris på japanska. Detta används i klassiska Sencha Genmaicha, som i Tomtegröt har samsats tillsammans med julkryddor. Brygg på en lägre temperatur på 72 grader, för maximal sötma.

Ä2492 – Pepparkaka Organic – NYHET!

Äntligen finns det i vårt julsortiment – pepparkaka! Liksom mycket andra bakverk vi har inspirerats av under julen, så får inte pepparkaka glömmas bort. Helt ekologiskt samsas kanel, ingefära, nejlika mm i en mustig blandning. Dofterna är intensiva, och för tankarna till klassiskt pepparkaksbak.

Ä2493 – Christmas Cake – NYHET!

Flamberad torkad frukt i en kaka? – det är vår Christmas Cake! I år erbjuder vi ett nytt rooiboste till julen, som för tankarna till den klassiska brittiska Christmas Cake som engelsmännen gärna äter till jul. Med tunga kryddor, toner av rom och fikon, så tar Christmas Cake en tydlig plats på julbordet. Passar utmärkt efter ett tungt julbord, som en söt men kraftfull avslutning.

Du kan självklart även välja någon av våra klassiker i sortimentet:
Ä2467 – Svart julte
Ä2471 – Grönt julte
Ä2468 – Rooibos julte
Ä1005 – Julte Äpple och kanel
Ä2469 – Lusse Lelle
Ä2005 – Glöggte
KZ1011 – X-mas Blend


Säsongsteer