PRIVATE BRAND

Letar du efter nya sätt att profilera din verksamhet på? Något som skapar ­uppmärksamhet och stärker ditt varumärke i kundernas ­medvetande?

Gör då som t.ex Saab Bilmuseum i Trollhättan. De har lanserat en serie egna  kaffe­sorter med specialutformade etiketter, framtagna i samarbete med Kahls. ­De har bl. a tagit fram en speciell ”turboblandning” och ett ”rallykaffe” och har även följt upp med muggar i samma tema. Perfekt som present och give-away-kit. ­Något som gjort succé bland entusiaster över hela världen.

Även Hallands kulturhistoriska museum har insett de positiva effekterna med profilerat kaffe. De har tillägnat kulturhistoriskt intressanta personer med ­kopplingar till Varberg och fästningen kaffe med egendesignade etiketter. Något som skapat uppmärksamhet långt utanför Varbergs gränser.

Vår kaffe-expert hjälper dig att ta fram din egen unika blandning. Marknads­avdelningen kan hjälpa till med att utforma personliga etiketter. Bäst av allt – du kan få ditt eget kaffe med personlig etikett redan vid beställningar om endast 180 kg kaffe.

Du kan få ditt eget specialkomponerad te under eget namn, redan vid beställningar om 60 kg eller mer.

För mer information om Private Brand, kontakta säljavdelningen.

SNABBFAKTA
  • Beställ kaffe med egen etikett redan från 180 kg.
  • Beställ egendesignat te redan från 60 kg.
  • Perfekt som profilprodukt och give-away
  • Stärker ditt varumärke.

VÅRA ANDRA AFFÄRSOMRÅDEN