Te- och kaffekalendrar Läs mer Slide Digital te- och kaffeprovning av julprodukter Häng med på digitalt julmys. Vi provar några av årets julprodukter tillsammans och lär oss mer om innehåll, smak och ursprung av Kahls te- och kaffexperter. Se video Vi provar
KRAV- och Fairtrade julkaffe
Kahls klassiska julkaffe
Kahls mörkrostade julkaffe
Svart te Pepparkaka Organic
Rooibos Julte
Grönt te Tomtegröt Organic
Låt det hetta till i skogen Läs mer Unna dig en smakrik höst Läs mer Single Estat Teabags Läs mer Ny rost Ny rostmaskin
ger ökad flexibilitet
och färskare kaffe.
Läs mer
Ethiopia Sidamo LÄS MER Läs mer LÄS MER KAFFE OCH TE FRÅN HELA VÄRLDEN Välkommen till Kahls. Vår ambition är att leverera en kvalitet som är över förväntan för den portfölj av kaffe-, te- och chokladprodukter samt de tillbehör som vi så stolt förvaltar. LÄS MER KAHLS SEDAN 1911 Om du letar efter kunskap, kvalitet och tradition är vårt mål att du väljer Kahls. Lämna gärna en synpunkt till oss. De är viktiga i vårt arbete att ständigt förbättra oss. TYCK TILL

Los Tulipanes

Los Tulipanes odlas av Isai Ojeda på hans farm El Carrizal som är en del av kollektivet Sol & Café i norra Peru. Ett kaffe som är både ekologiskt och Fairtrade­-certifierat.

Kahls har en speciell relation med kooperativet och vi driver ett utbytesprogram ­tillsammans. Tack vare samarbetet har Isai kunnat investera i ett egendesignat ­system för att öka kaffets kvalitet och minska arbetsbördan för dem som plockar.

Los Tulipanes är rostat mörkt för att få fram smakerna av mörka bär och ­bittersöt kakao. Kaffet är intensivt och mustigt, med en stark och lång eftersmak.

FAKTA

Art.nr: 940200


Växthöjd: 1.420 m.ö.h
Processmetod: Tvättat
Art, (Underart): 100% Arabica, (Colombia & Bourbon)