Slide Läs mer Isteer

SOMMARENS NYHETER

Premiär för två efterlängtade teer
Nu släpper vi två nya teer som vi tror kommer att bli alla teälskares nya favoriter. Kahls Södermalmsblandning har sedan länge varit en storsäljare både med svart och grönt te. Nu får dessa populära teer sällskap av Rooibos Södermalm och det finns nu en Södermalmsblandning för alla tillfällen. Rooibos Södermalm är ju koffeinfritt och kan drickas när som helst på dagen.

Marockansk Mint var med i 2020 års tekalender och i samband med de teprovningar som sändes varje dag för det aktuella teet i kalendern nämnde Ebba möjligheten att göra detta te till ett permanent te i sortimentet, om önskemål fanns. Och med den respons vi fick rådde det inga tvivel om att det finns ett stort sug efter marockanskt mintte på marknaden. Missade du julens kalenderprovning eller vill se den igen? Klicka på länken. Se när Ebba provar Marockansk Mint.

Rooibos Södermalm

Äntligen är den här – Rooibos Södermalmsblandning! Med den klassiska touchen av vanilj, mango och andra fruktiga toner så ger rooibosen ett friskt och sött intryck. När vi erbjuder en Södermalmsblandning av svart te och grönt te så var det inte mer än rätt att även släppa en rooibos. Teet går utmärkt att drickas när som helst på dagen – det är ju koffeinfritt!
Innehåll: rooibos (Sydafrika), citrusskal*, vaniljbitar, rosblad, ringblomma, södermalmsarom, mangoarom, vaniljarom, blåklint

 

Marockansk Mint

Marockansk mint välkomnades med öppna armar i vår tekalender 2020! En tesort som vi nu lanserar i vårt standardsortiment. Friska toner av mint och gräsiga toner av klassisk gunpowder gör detta till en perfekt smakkombination. Denna teblandning hämtar sin inspiration från Marocko, där man sedan lång tid tillbaka dricker grönt te med färsk pepparmynta och socker. För klassiskt te på marockanskt vis – brygg upp en kanna med kokande vatten, låt teet dra ordentligt, addera rikligt med socker och servera genom att hälla upp teet från en hög höjd så att det klassiska skummet på toppen bildas.
Innehåll: grönt te (Kina), pepparmint*
*ekologisk ingrediens

Läs mer om våra olika teer i lösvikt.

Svart te
Grönt te
Vitt te
Oolongte
Rooibos
Ört-, frukt- och kryddte
Specialte
Artistiska teer


Te i lösvikt