KAFFE OCH TE FRÅN HELA VÄRLDEN Välkommen till Kahls. Vår ambition är att leverera en kvalitet som är över förväntan för den portfölj av kaffe-, te- och chokladprodukter samt de tillbehör som vi så stolt förvaltar. LÄS MER KAHLS SEDAN 1911 Om du letar efter kunskap, kvalitet och tradition är vårt mål att du väljer Kahls. Lämna gärna en synpunkt till oss. De är viktiga i vårt arbete att ständigt förbättra oss. TYCK TILL

KAHLS SEDAN 1911

Vår Kahls-serie är en hyllning till vår tradition. Vår ambition är att Kahls ska vara kaffeälskarens favorit och ingångsporten till ett sant kvalitetskaffe. För att göra detta har vi valt att tillföra de bästa delarna ur specialkaffets värld till uthålligt odlade kvalitetskaffen.

Vi börjar med att leta efter de kaffen vi vill använda på samma sätt som vi letar efter de specialkaffen vi använder i våra mest exklusiva blandningar.  För att säkerställa en mycket hög standard i de kaffen vi söker har vi definierat en kvalitetsstandard där vi endast använder 100% premium Arabicakaffe som vi benämner ”transparent cup premium Arabica”. Detta innebär att kvalitetsnivån är betydligt högre än den etablerade standarden för kaffe som finns i många kaffeexporterande länder.

Utöver denna kvalitetsnivå använder vi endast kaffe som är certifierat och spårbart tillbaka till de odlingar där vi köper vårt kaffe. Detta försäkrar att de som odlar, plockar och förbereder vårt kaffe har goda förutsättningar till en hållbar produktion. På detta sätt kan vi vara säkra på att Kahls alltid innehåller kaffe från några av de mest engagerade odlarna och de mest spännande kaffeodlande regionerna vi kan hitta i världen och där vi har tagit tillvara på varje lands unika smakkaraktär på bästa möjliga sätt.

Hemma i rosteriet i Göteborg använder vi sedan vår mer än 100-åriga kaffekompetens där vi kombinerar hantverksmässiga traditioner med modern teknik för att skapa tidlösa och optimalt välsmakande kaffeblandningar så att varje kaffestund blir en njutning över förväntan.

Läs mer om våra övriga kaffesorter genom att klicka på någon av länkarna här på sidan, eller titta i vår produktbroschyr för kaffe i pdf-format

ÅRETS KALENDER SNART HÄR!
Kaffekalendern som tar dig på en smakresa runt jorden på 24 dagar!


VÅRA ANDRA KAFFESORTER

DU KANSKE OCKSÅ ÄR INTRESSERAD AV