HORECA (Hotell-Restaurang-Café)

Kahls Kaffe AB är ett av de större kafferosterierna i Sverige och även en av de största leverantörerna av lösviktste till HoReCa. Kahls drivs och ägs idag av VD Mats Nilsson vars farfar startade företaget 1911. Tack vare en lång familjetradition finns en gedigen kunskap om kaffe och teproduktion i företaget. Läs mer

För er trygghet inom HoReCa levererar vi förutom kaffe och te, även kaffemaskiner, espressomaskiner, take away produkter, smaksättningar mm. Då vi är rikstäckande så finns vi alltid till er tjänst oavsett var i Sverige ni än befinner er. Vi erbjuder även kaffeutbildning, baristautbildning samt teutbildning för att ni skall känna er trygga med de Kahlsprodukter som ni serverar.

Vi ser en ökad marknad där våra kunder vill stärka sitt varumärke med ett eget kaffemärke. Tillsammans med er har vi möjligheten att ta fram ert eget kaffe eller te, paketerat efter era önskemål med egen etikett alternativt en egen folie. Vår flexibilitet och lyhördhet har gjort oss starka på denna marknad. Tveka inte att kontakta oss för ett möte.

SNABBFAKTA
  • HoReCa är ett samlingsnamn för hotell- restaurang- och cafébranschen.

VÅRA ANDRA AFFÄRSOMRÅDEN