Vi går mot gulare tider
Påsken, som ju är lite av starten på våren, är nu precis runt hörnet och många har redan börjat påskskylta i sina butiker. På Kahls har vi uppdaterat utseendet på många av våra påskprodukter vilket vi hoppas du skall tycka om.

Nytt för i år är att både det gröna och det svarta påskteet nu är ekologiskt, vilket är något som många efterfrågat. Det UTZ-certifierade påskkaffet kommer i år att packas i en fräsch vit påse och det smått klassiska smaksatta kaffet med zabaglione-smak kommer i år att säljas i 100 g förpackning.

Klassiskt påskkaffe får nytt utseende
Det klassiska påskkaffet har i år fått en rejäl ansiktslyftning med utvecklat innehåll och ny förpackning. Kaffet säljs nu i en fräsch vit påse med nydesignad etikett. Det behåller dock sin tidigare smakprofil.

Påskkaffe är ett sött och fylligt kaffe som flirtar med påskäggen. Innehåller en blandning från Brasilien, Burundi och Indien. Ett mustigt, kryddigt kaffe med toner av choklad och karamell och lång ”knäckig” ­eftersmak som passar utmärkt till påskens alla högtidsstunder.

 

Påskkaffe med smak av Zabaglione
Även Zabaglione-kaffet har fått nytt utseende i år. Påskkaffe med smak av Zabaglione kommer i år i en ny praktisk 100 g förpackning

Zabaglione är en italiensk dessert gjord av äggulor, socker, söt likör och ibland även grädde eller hela ägg.

 

Ekologiskt svart påskte
Vårt klassiska svarta påskte har i år blivit ekologiskt! Det innehåller svart te från Rwanda och Kina samt grönt te från Kina. Teet har en fyllig och frutkig karaktär och passar utmärkt både med och utan mjölk. Passar utmärkt till såväl påsklunchen som äggjakten.

 

Ekologiskt grönt påskte
Vårt gröna ekologiska påskte innehåller te från Kina.Teet är friskt och fruktigt med toner av fruktig persika och frisk bergamott. Smakar bra efter påsklunchen, eller varför inte till fikat?

 

 


DU KANSKE OCKSÅ ÄR INTRESSERAD AV

Kahls Bean 2 BAR chokladkaka
Kakaon i vår första Bean 2 BAR chokladkaka kommer direkt från Mayafolkets rike i Copán i sydvästra Honduras. ­Chokladkakan innehåller 70% kakao och är söt med en distinkt kakaosmak och inslag av torkade frukter.

Lemon Curd
Denna klassiska citronkräm som är så god till tårtor och bakverk, eller bara som den är på en skiva nyrostat bröd.

Passion Curd
En passionsfruktskräm med härlig fruktsmak som kan lyxa till både glass och pannkakor. Passar även bra i cheescakes