KAFFE OCH TE FRÅN HELA VÄRLDEN Välkommen till Kahls. Vår ambition är att leverera en kvalitet som är över förväntan för den portfölj av kaffe-, te- och chokladprodukter samt de tillbehör som vi så stolt förvaltar. LÄS MER KAHLS SEDAN 1911 Om du letar efter kunskap, kvalitet och tradition är vårt mål att du väljer Kahls. Lämna gärna en synpunkt till oss. De är viktiga i vårt arbete att ständigt förbättra oss. TYCK TILL

FRYSTORKAT

Frystorkat kaffe i 250 g konsumentförpackning
Kahls erbjuder inte mindre än fem olika sorters frystorkat kaffe med olika ­karaktär och smak. KAHLS innehåller mellanrostat kaffe från Colombia medan MÖRKROST och ESPRESSO även innehåller bönor från övriga Sydamerika.

Vårt ekologiska och Fairtrade-certifierade frystorkade kaffe innehåller kaffe från Syd- och Central­amerika eller östra Afrika, beroende på säsong. Välj mellan den mellan­rostade och espressorostade, som även passar dig som gillar mörkrost.
Alla kaffen innehåller 100% Arabicabönor.

Frystorkat kaffe toppat med välkända aromer


Kombinera enkelheten hos snabbkaffe som frystorkats för att bevara kaffearomerna på bästa sätt med tre omtyckta smaker så har du Kahls nya serie med smaksatt frystorkat kaffe. Välj mellan Irish Cream, Kanel och Kardemumma.

Levereras i praktisk liten glasburk som är lätt att ta med sig eller ställa fram och bjuda på. Speciellt lämplig i företags- och hotellmiljö, där gästerna själva får välja och kan ­tillreda sitt kaffe på ett säkert sätt. Innehåller 50 g. (Räcker till ca 20 koppar)

004101 Frystorkat kaffe med smak av Irish Cream
004102 Frystorkat kaffe med smak av Kanel
004103 Frystorkat kaffe med smak av Kardemumma

Här nedan hittar du vårt utbud av frystorkade kaffen.

Läs mer om våra övriga kaffesorter genom att klicka på någon av länkarna här på sidan, eller titta i vår produktbroschyr för kaffe i pdf-format