KAFFE

Kaffe från Kahls – kaffeälskarens favorit.
Vår önskan är att Kahls ska vara kaffeälskarens favorit oavsett den kvalitetsnivå och den typ av kaffe som efterfrågas.

ÄTBART

I denna kategori hittar ni kvalitetsprodukter för att skapa den perfekta stunden av njutning och vardagslyx. Vi erbjuder ett brett sortiment av kakor, marmelader samt kaffegodis från välkända leverantörer.
.

TE

Vi på Kahls vill att te ska vara för alla, oavsett om du brygger en hel kanna för att njuta länge, eller dricker en kopp i farten på jobbet. Kahls ambition är att ge en kvalitetsupplevelse över förväntan.

UTRUSTNING & MASKINER

Kahls kan erbjuda maskiner till alla professionella kundgrupper. Allt från den enkla kaffeautomaten till det lilla kontoret, till helautomatiska kaffebryggare för den stora restaurangen. Vi har också espressomaskiner, kvarnar, vattenkylare och tillbehören som du behöver.

CHOKLAD & CHAI LATTE

Kahls har ett växande sortiment av varm choklad och chai latte. Dessa drycker är smakrika, fylliga och söta, och passar utmärkt precis som de är, men även för att liva upp vilken latte som helst.

TILLBEHÖR

Hos Kahls hittar ni även ett stort utbud av de viktigaste tillbehören för att just du eller dina kunder skall kunna brygga sitt favoritkaffe, en välsmakande kopp te eller varför inte en Chai Latte?
.
.

5 dagar sedan

Kahls Kaffe

Gör dina egna svalkande is-teer i sommar.
Te kan drickas på många sätt och vad passar väl bättre i dessa tider än ett ­svalkande iste? Gör dina egna svalkande tedrycker i sommar, med te från Kahls.

Du hittar recepten på Kahls hemsida.
www.kahls.se/recept-kalla-tedrycker
... Se merSe mindre

Titta på Facebook

3 veckor sedan

Kahls Kaffe

Senaste nytt angående Kahls First Flush. Vi tillhör ju några av de få vars te redan är plockat vilket är otroligt lyckosamt. Säsongen för årets First Flush är ju över och de som inte hann plocka innan landet drabbades av Corona blir utan i år. Vi har fått veta att Indien kommer att fortsätta vara nedstängt fram till 31 maj, möjligen med lättnader i områden som har få nya fall av smittade. Senast på måndag vet vi om detta gäller Darjeeling. I så fall kan Kahls First Flush vara här inom ett par veckor. ... Se merSe mindre

Titta på Facebook

3 veckor sedan

Kahls Kaffe

Idag ankom en superfin vit ekologisk Pai Mu Tan till Kahls. Förmodligen den finaste vi någonsin haft. Så kul! #paimutan #vitt_te #Kahls #ekologisk #snartienbutiknäradig ... Se merSe mindre

Titta på Facebook

2 månader sedan

Kahls Kaffe

Vi har gått in i påskveckan, barnen har lov och solen skiner, samtidigt som vi uppmanas att stanna hemma och inte resa och träffa de vi tycker om. Vi hoppas att ni ändå får en fin påskhelg och vill samtidigt påminna om att många av dem som säljer Kahls produkter nu erbjuder både webbförsäljning och hemkörning, så kontrollera hur din butik kan hjälpa dig att få hem dina favoritprodukter till påsk.
www.kahls.se/sasongsprodukter/
... Se merSe mindre

Titta på Facebook

2 månader sedan

Kahls Kaffe

Ibland vill man bara ha en god kopp te, snabbt och enkelt, utan att för den skull behöva kompromissa med kvaliteten eller smaken.

Då tycker vi du skall prova Kahls nya serie med ekologiska och Fairtrade-certifierade Ceylon-teer i singelpackade tepåsar.

Teerna i den nya serien kommer från Norwood Tea Estate, som ligger i ”The Golden Valley of Ceylon Tea” på Sri Lanka.

Varje tepåse är förpackad i ett eget litet kuvert för bästa smakupplevelse och hygienisk trygghet, inte minst viktigt i dessa tider, när man vill vara säker på att ingen annan fingrat på den tepåse man skall stoppa i koppen.

De går utmärkt att dricka rena, men är framtagna för att även passa dig som dricker ditt te med mjölk.

De nya singelpackade påsteerna finns i de tre populära smakerna Svenska Bär, Svarta vinbär och Citron.
... Se merSe mindre

Titta på Facebook