KAFFE

Kaffe från Kahls – kaffeälskarens favorit.
Vår önskan är att Kahls ska vara kaffeälskarens favorit oavsett den kvalitetsnivå och den typ av kaffe som efterfrågas.

ÄTBART

I denna kategori hittar ni kvalitetsprodukter för att skapa den perfekta stunden av njutning och vardagslyx. Vi erbjuder ett brett sortiment av kakor, marmelader samt kaffegodis från välkända leverantörer.
.

TE

Vi på Kahls vill att te ska vara för alla, oavsett om du brygger en hel kanna för att njuta länge, eller dricker en kopp i farten på jobbet. Kahls ambition är att ge en kvalitetsupplevelse över förväntan.

UTRUSTNING & MASKINER

Kahls kan erbjuda maskiner till alla professionella kundgrupper. Allt från den enkla kaffeautomaten till det lilla kontoret, till helautomatiska kaffebryggare för den stora restaurangen. Vi har också espressomaskiner, kvarnar, vattenkylare och tillbehören som du behöver.

CHOKLAD & CHAI LATTE

Kahls har ett växande sortiment av varm choklad och chai latte. Dessa drycker är smakrika, fylliga och söta, och passar utmärkt precis som de är, men även för att liva upp vilken latte som helst.

TILLBEHÖR

Hos Kahls hittar ni även ett stort utbud av de viktigaste tillbehören för att just du eller dina kunder skall kunna brygga sitt favoritkaffe, en välsmakande kopp te eller varför inte en Chai Latte?
.
.

2 dagar sedan

Kahls Kaffe

First Flush 2020 - När och hur blir årets skörd?
Här på Kahls följer vi nu med spänning väderrapporterna från Darjeeling och får regelbundna rapporter om utvecklingen från Sujit, vår leverantör med ansvar för Kahls First Flush.

Vi vet att vi delar denna förväntansfulla förtjusning inför årets skörd med många av er. Därför tänkte vi dela med oss av de rapporter vi får i ett antal inlägg framöver, och låta er följa processen från nu, då tebuskarna fortfarande befinner sig i vintervila, fram till att Kahls First Flush anländer till Sverige och finns tillgängligt för dig som kund.

Läs mer på
www.kahls.se/first-flush-2020/

Just nu är det uppehåll i Darjeeling, med ganska låga temperaturer, på ca 4 grader, där snittet pendlar mellan 3-7 grader. Det ser ut att komma mindre skurar från söndag till tisdag, med lite högre temperaturer mellan 11-9 grader, följt av sol i mitten av kommande veckan.

Utan regn så får inte busken kraft att producera nya skott, som det ser ut nu med en lätt temperaturökning och ett jämnt flöde av regn följt av sol bådar gott. Enligt vår leverantör på plats så ser det ut att bli en tidigare skörd mot föregående år.

Vi väntar med spänning!
... Se merSe mindre

Titta på Facebook

5 dagar sedan

Kahls Kaffe

Nu släpper vi ett nytt kaffe i Masterpiece-serien. Det första att packas i 250 g konsumentförpackning. Ethiopia Sidamo är ett mörkrostat Masterpiece Origin-kaffe från kaffets ursprungsland Etiopien. Det har en blommig smak med toner av citrusfrukter, röda bär och knäck. Koppen är mild med en söt och len eftersmak. www.kahls.se/ethiopia-sidamo/ ... Se merSe mindre

Titta på Facebook

3 veckor sedan

Kahls Kaffe

Kahls Kaffes omslagsfoto ... Se merSe mindre

Titta på Facebook

1 månad sedan

Kahls Kaffe

Kalenderns sista kaffe är vårt mörkrostade julkaffe. Det innehåller bönor från norra Pionero i Brasilien vilket är ett av världens sydligaste kaffeområden. Kaffet har en underbar fyllighet och härlig sötma och blandat med Brasil, Colombia och Monsun Malabar ger det oss ett subtilt kaffe med fantastisk bra eftersmak. En perfekt avslutning på kalendern och julbordet.
God Jul önskar Kahls!
... Se merSe mindre

Titta på Facebook

1 månad sedan

Kahls Kaffe

Winter Spice är ett kaffe varsamt smaksatt med nejlika och kardemumma som ger både smak och doft av jul. Passar alldeles utmärkt dan före dopparedan när man behöver en paus från alla julförberedelser.

Kaffekalendern innehåller 24 smaker världen runt. Missade du att köpa en kalender i år så får du hålla ut till 2020 års upplaga. Men vill du veta mer så presenterar vi dagens kaffe varje dag fram till julafton.
... Se merSe mindre

Titta på Facebook