Slide Läs mer Isteer

Tekalendern 2020 - Jorden runt på 24 dagar!

Vi börjar i Göteborg, och fortsätter sedan vidare i sydostlig riktning, där vi utforskar unika ­råvaror som används i teets värld. Vi djupdyker bland teer från Rwanda, får veta mer om te från Kina och upptäcker kryddor och frukters centrala roll i te. Vi lär oss om historien och olika processmetoder. Följ med på en resa runt jorden med två koppar te om dagen.

Äntligen är det dags för årets tekalender. I år tar den oss på en resa i teets värld, jorden runt med 24 stopp på vägen. I informationshäftet kan du läsa mer om varje stopp och alla 24 ­teerna i årets kalender. Precis som tidigare kan du även betygsätta teerna, så att du kommer ihåg vad du tyckte, så att du kan gå till te-affären för att skaffa mer av dina favoriter.

Tekalendern innehåller ett brett sortiment av både svart te, grönt te, örtte och rooibos. Allt från jul­inspirerade teer till bäst­säljande klassiker, både smaksatta och rena teer. Kalendrarna innhåller även en tesil för ­lösviktste. Varje dag får du 4 g te vilket räcker till två koppar te. Med tekalendern får du njuta av ett nytt te varje dag ända fram till dopparedan. Det är ­samtidigt en uppskattad present och ger du bort den har du strax en tevän för livet.

(Se även kaffekalendern som tar dig på en resa i kaffets värld.)

LÄS MER OM VÅRA OLIKA TEER