Tekalender
24 tesorter i lösvikt

Kahls tekalender är för dig som vill ha den ultimata julupplevelsen och nedräkning till dopparedagen. Varje dag har sitt unika te. En påse innehåller 4 g te vilket motsvarar två koppar te. Du kan alltså antingen unna dig själv dubbel njutning, eller dela din julupplevelse med någon du tycker om. Varje påse är märkt med ett nummer, namn och innehållsförteckning för dig som är extra nyfiken. I kalendern finns även en folder med information om alla teerna den innehåller. Där kan du läsa mer om teerna för dagen. På undersidan finner du bryggtips, för den perfekta koppen.

Vi har valt ett brett sortiment av både svart te, grönt te och rooibos för att göra december månad till en extra smakfull månad. Flera teer är riktiga klassiker från vårt sortiment av lösviktsteer, medan andra är mustiga julteer. ­Kalendern bjuder också på några av årets tenyheter till julen.

Fyll på din bästa tesil med dagens te, brygg teet, slå dig ner och njut av en ny smakupplevelse i sann julstämning varje dag fram till julafton. Låt kalendern ta dig på en resa genom smakernas värld. Vi hoppas att du ska tycka om vår tekalender lika mycket som vi gör.

Kahls Tekalender, art nr KZ1162