Tekalender med 24 sorters te i lösvikt.

I år med nya smaker

Förra årets succé är tillbaka, nu med nya smaker och uppdaterat informationshäfte med rim och plats för betygsättning. Dessutom följer en tesil med varje tekalender. Varje dag innehåller 4 g te, som räcker till två koppar. Njut av dem helt själv eller dela upplevelsen med en vän.

Förra årets succé år tillbaka. I år med nya smaker och och ett informationshäfte med fakta om alla 24 ­teerna i årets kalender. Dessutom bjuder vi på rim för varje dag samt en möjlighet att betygsätta teerna, så att du kommer ihåg dina favoriter, när du går till te-affären för att skaffa mer.

Tekalendern innehåller ett brett sortiment av både svart te, grönt te, örtte och rooibos. Allt från julinspirerade teer till bäst­säljande klassiker, både smaksatta och rena teer. Kalendrarna innhåller även en tesil för ­lösviktste. Varje dag får du 4 g te vilket räcker till två koppar te. Du kan njuta av dem helt själv eller dela med någon du tycker om. Med tekalendern får du njuta av ett nytt te varje dag ända fram till dopparedan. Det är ­samtidigt en uppskattad present och ger du bort den har du strax en tevän för livet.

Aldrig har väl väntan på julafton känts så kort och välsmakande.

(Se även den nya kaffekalendern som tar dig på en resa genom kaffets historia under veckorna fram till julafton.)

LÄS MER OM VÅRA OLIKA TEER


Te- och kaffekalendrar