TE & KAFFEBUTIKER

Kahls är en av Sveriges ledande leverantörer av lösviktste vilket gör att Te & Kaffebutiker tar en naturlig plats som några av våra viktigaste kunder. Med kunskap, engagemang och erfarenhet sedan 1911 vill Kahls förmedla kvalitet över förväntan och en trygghet i att välja våra produkter.

Kahls erbjuder ett brett sortiment av kaffe, te, choklad, tekannor, marmelader, kakor m.m. Allt för just din butiks enskilda behov. Vi vet att varje butik är unik och vi är otroligt stolta över att få vara en del av det noggrant utvalda sortimentet som fyller hyllorna i välsorterade te & kaffebutiker.

Med hjälp av personlig försäljning bidrar vi till att skapa rätt förutsättningar för just dig och din butik. Vi erbjuder även te- och kaffeskolor så att du som kund kan känna dig trygg i vårt sortiment.

Vårt mål är att förse kunder från norr till söder med bästa möjliga erbjudande så att te- och kaffeälskare från hela Sverige kan få möjligheten att hitta just sin lokala favorit, hitta den bästa gå-bort-presenten eller variera smakupplevelsen i vardagen.