SURREALIST

En blandning som överraskar och ifrågasätter kaffe­vanor. Kaffe från Burundi, där vi arbetar för ökade inkomster och ­levnadsstandard för ­kaffeodlaren, blandat med ­honungsprocessat Uganda Mt Elgon som ger en lätt kakaosmak som avslutning. Colombia och Brasilien står för fylligheten och sötman i kaffet. Ett fruktigt kaffe med intensiv eftersmak

100% ARABICA-BLANDNING BESTÅENDE AV

  • UGANDA MT ELGON HONUNG
  • TVÄTTAT BURUNDI
  • COLOMBIA HUILA
  • PULPED NATURAL BRAZIL


Kahls Masterpiece Blend säljs som hela bönor i 1-kilos­­­förpackning. Särskilda konsument­påsar för 250 eller 500 g med ­Masterpiece-tema, specialdesignade clips och tillhörande ­faktakort är framtagna för att du skall kunna ge konsumenten en snygg förpackning till det önskade kaffet.

 

Kahls Masterpiece Collection är en serie ­uttrycksfulla kaffen med tydlig ­personlighet. Fyra spännande blandningar, MASTERPIECE BLEND, var och en med sin egen ­speciella karaktär och två uttrycksfulla kaffen från särskilt utvalda begränsade områden, MASTERPIECE ORIGIN. Två klassiska och två ­modernare stilar. Klassiskt ­fyllig och chokladig eller modernt söt och fruktig. ­Mellan- eller mörkrostat.Vilken blir din favorit?


Alla MASTERPIECE-kaffen är certifierade med en eller flera av nedanstående märkningar, för en mer ­hållbar produktion, ökad produktivitet och högre ­levnadsstandard för de som jobbar med odlingarna.

     


MASTERPIECE BLEND