SÄSONGSTEER

Under vissa säsonger och högtider erbjuder vi speciellt anpassade teer i vårt sortiment. Vi vill kunna ha specifika erbjudanden som är specialutvecklade till jul såväl som till påsk eller alla hjärtans dag. Säsongsteerna kommer och går i sortimentet, men har sin givna plats när tillfälle dyker upp.

Just nu vill vi passa på att lyfta fram våra två påskteer, ett grönt och ett svart, som båda är ekologiska, och naturligtvis är utprovade för att passa extra bra till påskmaten.

Svart Påskte
Vårt klassiska svarta påskte är ekologiskt och innehåller svart te från Rwanda samt grönt te från Kina. Teet har en fyllig och fruktig karaktär som passar utmärkt både med och utan mjölk. Perfekt till eftermiddagsfikat efter en mäktig påsklunch.

Innehåll: Svart te (Rwanda)*, grönt te (Kina)*, naturlig passionsfruktsarom, naturlig bergamottarom, ringblomma*, naturlig mango- och maracujaarom.
*Ekologisk ingrediens.

Art.nr: Ä1161

Grönt påskte
Vårt gröna ekologiska påskte innehåller ett lätt rullat te från Kina. Teet är friskt och fruktigt med toner av fruktig persika, söt vanilj och frisk bergamott. Passar utmärkt efter påsklunchen, eller varför inte till fikat?

Innehåll:grönt te (Kina)*, naturlig persikoarom, ringblomma*, naturlig vaniljarom, naturlig bergamottarom.
*Ekologisk ingrediens.

Art.nr: Ä1167

LÄS MER OM VÅRA OLIKA TEER


Säsongsteer