MICRO REGION

Med kaffe i Micro Region-segmentet vill vi ge en tidlös klassiker till dem som söker en extremt hög och beständig kaffeupplevelse. I vårt sökande efter den perfekta kaffeupplevelsen arbetar vi i tätt partnerskap med utvalda leverantörer och odlare som kommer från ett avgränsat och särskilt lämpat kaffeodlande område för att finna kaffen med en utsökt och konsekvent smakprofil. Vi utgår från specialkaffet och använder endast den typ som är certifierad och spårbar.

MASTERPIECE COLLECTION
Inom ramen för Micro Region har vi lanserat Kahls Masterpiece Collection, med kaffe från några av världens mest ­spännande kaffeområden. En uttrycksfull serie med tydlig ­personlighet för dig som söker en kaffeupplevelse utöver det vanliga.

Först ut i serien är fyra spännande  blandningar, MASTERPIECE BLEND, var och en med sin egen ­speciella karaktär. Två klassiska och två ­modernare stilar. Expressionist,­ Impressionist, Cubist och Surrealist. Klassiskt ­fyllig och chokladig eller modernt söt och fruktig. ­Mellan- eller mörkrostat. Vilken blir din favorit?

Kahls MASTERPIECE BLEND säljs nu som hela bönor i 1 kg-förpackningar till Kahls kunder. Som konsument kan du dessutom köpa din Masterpiece Blend-favorit i lösvikt hos välsorterade te- och kaffebutiker. Alla MASTERPIECE BLEND-kaffen är UTZ-certifierade, för en mer ­hållbar produktion, ökad produktivitet och högre ­levnadsstandard för de som jobbar med odlingarna.

Det här är kaffen med exklusiv och tidlös smak som aldrig upphör att förvåna, med ytterst hög och jämn kvalitet. Vi säkerställer på så sätt ett kaffe som lever upp till den höga kvalitet och speciella karaktär kaffet ska upprätthålla över tid och som särskiljer varje unik region från andra områden och länder.

Våra erfarna kaffeutvecklare väljer ut och blandar bönor från en eller flera av dessa särskilt utvalda områden och odlare för att på bästa sätt fånga upp den karaktär vi söker.

I Micro Region-segmentet hittar du förutom espresso och bryggblandningar även kaffe från endast en av dessa utvalda regioner, varsamt rostat för att på bästa sätt fånga upp dess unika särdrag.


Micro Region-kaffen