KAHLS MICRO LOT - Ett levande sortiment av särskilt utsökta kaffesorter till de mest nyfikna av kaffeälskare

Ett gudomligt kaffe för kropp och själ.    
Kahls vill erbjuda nya smaksensationer och en kompromisslös upplevelse till de mest nyfikna av kaffeälskare.

Kahls ”Single Origin Micro Lot Speciality Coffee” är en serie ekologiskt specialkaffe med unik karaktär och fantastisk smak från en eller ett fåtal bönder inom ett mycket väl avgränsat mikro-område. För att åstadkomma detta letar vi upp särskilt utsökta special­kaffen från utvalda odlare som arbetar med småskalig och uthållig produktion.

Kahls Micro-lot säljs enbart i begränsade serier för att alltid kunna erbjuda en unik kombination av hög kvalitet och uthållig odling från varje mikro-skörd i varje enskild produkt och rostning. Det innebär att sortimentet inom denna serie varierar över året. Alla produkter i denna serie är både KRAV-märkta och UTZ- eller Fairtrade­certifierade.

Med sin specialdesignade förpackning är detta kaffen som andas både exklusivitet och ansvarsfull produktion. Detta är produkter som ingen går förbi utan verkligen står ut i butikshyllan och skapar nyfikenhet och intresse. En förpackning som väl matchar den kompromisslösa smakupplevelse som dessa kaffen bjuder på.

Läs mer om aktuella kaffen i Micro Lot-serien genom att klicka på aktuella produkter.

Information om våra andra kaffesorter hittar du under respektive rubrik här på hemsidan, eller genom att ladda ner vår produktbroschyr för kaffe i pdf-format