Marknad

Carina Karlsson
Sälj & Marknadschef
 031-755 76 26
carina.karlsson@kahls.se

Fredrik Schmidt
Marknad
031-755 76 80
fredrik.schmidt@kahls.se

Mirushka Nuñez
Marknad
031-755 76 89
mirushka.nunez@kahls.se

1 månad sedan

Kahls Kaffe

Kahls önskar alla en riktigt skön nationaldag och hoppas ni alla får chansen att njuta av en gofika i solen. ... Se merSe mindre

Titta på Facebook

2 månader sedan

Kahls Kaffe

Funderar du på vad du skall ge mamma på söndag?

Då kan vi rekommendera LARA NORMA Micro Lot-kaffe. En hyllning till alla kvinnor och ett utmärkt kaffe till alla mammor på Mors Dag.

MIcro Lot är Kahls absolut finaste kaffe, tillverkat på särskilt utvalda kaffesorter som erbjuder nya smaksensationer och en kompromisslös upplevelse till de mest nyfikna av kaffeälskare.

Lara Norma är kaffebonde i Ocotepeque i Honduras och kvalitetsansvarig för allt kaffe på kvinnokooperativet Amprocal. Hon odlar kaffe på sitt 1,4 hektar stora plantage, Finca Gabi, döpt efter hennes dotter.

Kaffet är ekologiskt, Fairtrade- och KRAV-certifierat och passar utmärkt som bryggkaffe. Det är mellanrostat, milt och sött med intensiva frukttoner, följt av en söt eftersmak.
www.kahls.se/lara-norma/
... Se merSe mindre

Titta på Facebook

2 månader sedan

Kahls Kaffe

På besök hos teproducent i Rwanda

Kahls har tillsammans med ett antal kunder precis kommit hem ifrån en oförglömlig resa till Rwanda och en av våra mest imponerande teproducenter och leverantörer, Sorwathe. Där produceras det just nu mängder med te. Regnperioden startade i april och teet växer nu i rekordfart. Medan vi besökte produktionen noterade de årets största skörd för en dag.

Rwanda är ett fantastiskt land, med mycket jordbruksmark. Sorwathe har producerat te i många år. Det märks när man besöker dem. Varje del i processen är noggrant kontrollerad, allt från plockning och torkning till oxidering och fukthalt. Alla led i tillverkningen kontrolleras för att säkerställa högsta möjliga kvalitet. Detta hårda arbete ger resultat i koppen. Teerna har en fantastiskt blommig, frisk och lätt astringent profil. Vi är stolta över att ha fått ta del och kunna föra vidare detta fantastiska te i ett av våra senaste te-tillskott;

Rwanda Rukeri OPA organic, ett ekologiskt svart te som kommer just från detta plantage. (Art.nr Ä1917) Teet är friskt med en citrusig och lätt astringens. Perfekt för den som vill dricka ett friskt rent te med fruktiga smaker.
... Se merSe mindre

Titta på Facebook

2 månader sedan

Kahls Kaffe

First Flush 2019 är här - i år blommigare än någonsin!

First Flush är ett alldeles extraordinärt te, som bara skördas en kort period i början av året. Varje årgång har sin prägel, och det bör avnjutas så fort det nått sin ägare, för bästa färskhet och teupplevelse.

Kahls First Flush kommer i år från ett litet område i Darjeeling, Pubong, beläget på högre höjd än tidigare. När detta producerades byggdes fabriken om bara för vår sortering, och vi får teet rullat precis som vi vill ha det – med lågt tryck under lång tid. En så kallad vintage roll. Detta gör att teet behåller sin blommiga karaktär och bladen får ett vackert skruvat utseende.

Kahls First Flush finns hos välsorterade te-och kaffebutiker.
... Se merSe mindre

Titta på Facebook

3 månader sedan

Kahls Kaffe

Nya MEXICANO är något så unikt som ett bryggmalet koffeinfritt kaffe som är både ekologiskt och Fairtradecertifierat.

Koffeinet avlägsnas med en helt ekologisk process, en s.k. Mountain Water Process, som sker på plats.

MEXICANO är ett högvuxet handplockat kaffe med en lång och god eftersmak.Läs mer på www.kahls.se/koffeinfritt/
... Se merSe mindre

Titta på Facebook