TE I LÖSVIKT

TID FÖR TOMTEGRÖT OCH CHRISTMAS CAKE
Under vissa säsonger och högtider erbjuder vi speciellt anpassade teer i vårt sortiment. Alla längtar väl till julen och här på Kahls vill vi inte vänta utan har fyllt lagren med årets alla julsmaker. I år har vi dessutom några riktigt trevliga nyheter vi gärna vill berätta lite mer om.

Ä2491 – Tomtegröt Organic – NYHET!


Ett ekologiskt, sött och nötigt grönt te som för tankarna till kaneldoftande risgrynsgröt. Detta te innehåller Genmai, som betyder rostat brunt ris på japanska. Detta används i klassiska Sencha Genmaicha, som i Tomtegröt har samsats tillsammans med julkryddor. Brygg på en lägre temperatur på 72 grader, för maximal sötma.

Ä2492 – Pepparkaka Organic – NYHET!

Äntligen finns det i vårt julsortiment – pepparkaka! Liksom mycket andra bakverk vi har inspirerats av under julen, så får inte pepparkaka glömmas bort. Helt ekologiskt samsas kanel, ingefära, nejlika mm i en mustig blandning. Dofterna är intensiva, och för tankarna till klassiskt pepparkaksbak.

Ä2493 – Christmas Cake – NYHET!

Flamberad torkad frukt i en kaka? – det är vår Christmas Cake! I år erbjuder vi ett nytt rooiboste till julen, som för tankarna till den klassiska brittiska Christmas Cake som engelsmännen gärna äter till jul. Med tunga kryddor, toner av rom och fikon, så tar Christmas Cake en tydlig plats på julbordet. Passar utmärkt efter ett tungt julbord, som en söt men kraftfull avslutning.

Du kan självklart även välja någon av våra klassiker i sortimentet:
Ä2467 – Svart julte
Ä2471 – Grönt julte
Ä2468 – Rooibos julte
Ä1005 – Julte Äpple och kanel
Ä2469 – Lusse Lelle
Ä2005 – Glöggte
KZ1011 – X-mas Blend

 

Våra lösviktsteer är vår styrka i sortimentet. Med våra olika te-kategorier kan du alltid hitta ett te som passar, oavsett om du vill ha örtte eller svart te. Genom åren har vi arbetat allt mer med våra ursprungsländer, för att stärka relationen från planta till kopp. Vi har allt från söta gröna teer till rökiga svarta teer, i olika kvalitetsnivåer, för att passa alla smaker – det ska finnas en kopp för alla.

Läs mer om våra olika teer i lösvikt.

Svart te
Grönt te
Vitt te
Oolongte
Rooibos
Ört-, frukt- och kryddte
Specialte
Artistiska teer


Te i lösvikt