TRE NYA TEER SOM FÅR DET ATT VATTNAS I MUNNEN

Nya teer inspirerade av tre av våra mest älskade desserter
Nu tycker vi det kan vara nog med regn och blåst och försöker locka fram våren med tre nya teer inspirerade av av våra mest älskade desserter. Och skulle det dröja innan vårkänslorna spirar på allvar kan vi iallafall skapa lite sol i sinne med dessa underbara teer. För vem säger väl nej till smaken av de tre desserterna Pavlova, Blåbärscheesecake och Mangosorbet?

Pavlova Ä2495

Pavlova är en klassisk efterrätt där maräng, lemon curd och syrliga bär samspelar i en oslagbar kombination. I detta svarta te får vi känna alla dessa smaker. Med söta och friska toner för detta tankarna till en lyxfika utan dess like!

Bryggning: 2-3 g / 97°/ 3-4 min
Teet går utmärkt att servera med mjölk.

Innehåll: svart te (Kina), svart te (Rwanda), kakaosmör, citrusskal*, jordgubbsbitar*, tranbär, jordgubbsarom, citronarom, gräddarom, naturlig jordgubbsarom, vaniljarom. (*ekologisk ingrediens)

Blåbärscheesecake Ä2496

Svart Blåbärscheesecake är ett te med djup sötma och smak av blåbär. Teet innehåller även små pärlor av kakaosmör som smälter i det heta vattnet. Tillsammans med blåbärsaromerna får vi en härligt rund och bärig smak.

Bryggning: 2-3 g / 97°/ 3-4 min
Teet dricks bra både med och utan mjölk,

Innehåll: svart te (Kina), svart te (Rwanda), kakaosmör, blåbär*, blåbärsarom, yoghurtarom, gröna malvablad, vaniljarom, naturlig blåbärsarom, blåklint. (*ekologisk ingrediens)

Mangosorbet Ä2497

Grön Mangosorbet är ett sött te med inslag av mango och citrus och en smak som för tankarna till en bägare fylld med frisk sorbet en solig dag. Teet innehåller små pärlor av kakaosmör, som smälter i det varma vattnet. Detta bidrar till den fylliga och fruktiga smaken.

Bryggning: 2-3 g / 72°/ 2-3 min
Teet dricks bäst rent som det är, för en frisk kopp te.

Innehåll: grönt te (Kina), kakaosmör, papaya, mangobitar*, citrusskal*, naturlig ananasarom, yoghurtarom, naturlig apelsinarom, mangoarom, gräddarom, citronarom. (*ekologisk ingrediens)

 

FLERA HUNDRA LÖSVIKTSTEER I SORTIMENTET
Våra lösviktsteer är vår styrka i sortimentet. Med våra olika te-kategorier kan du alltid hitta ett te som passar, oavsett om du vill ha örtte eller svart te. Genom åren har vi arbetat allt mer med våra ursprungsländer, för att stärka relationen från planta till kopp. Vi har allt från söta gröna teer till rökiga svarta teer, i olika kvalitetsnivåer, för att passa alla smaker – det ska finnas en kopp för alla.

Läs mer om våra olika teer i lösvikt.

Svart te
Grönt te
Vitt te
Oolongte
Rooibos
Ört-, frukt- och kryddte
Specialte
Artistiska teer


Te i lösvikt