TE I LÖSVIKT

 

Fem nya teer med efterlängtade smaker inleder 2019.
Vi inleder det nya året med att släppa inte mindre än fem nya teer. Det känns väldigt roligt att kunna presentera dessa teer,  med smaker som vi vet  legat högt på våra kunders önskelistor.

Ett ekologiskt grönt te med mintsmak, två ört- och kryddteer, varav ett är ekologiskt och, efterlängtat av så många – två nya rooibosteer.  Många har hört av sig efter att de har fått prover och undrat när de kommer.


Rooibos Citronmarängpaj
En syrligt söt blandning! Med kolalik sötma lik maräng tillsammans med citron ger detta tydliga associationer till bakverk. Detta te avnjuts fint precis som det är, men smakar också med mjölk. Perfekt till fikat!
Ä2486 – 4 x 1 kg


Rooibos Mango Passion

För alla er som har längtat efter Rooibossorter med tropiska toner. Äntligen är den här! Detta te flörtar med både mango, passion, ananas och maracuja. En tydlig och fyllig sötma är ett genomgående tema, och teet passar utmärkt både med och utan mjölk.
Ä2487- 4 x 1 kg

Frisk & Pigg Organic, Ört- & Kryddte

För dig som tycker om friska smaker och vill ha ett ekologiskt örtte, lanserar vi nu Frisk & Pigg Organic. Här har vi ett friskt örtte med lakritsrot, citrongräs, ingefära och pepparmint som ger en pigg smak och sätter fart på smaklökarna.
Ä2488 – 4 x 0,5 kg

Minty Matcha Organic, grönt te
Äntligen ett grönt te med friska toner av pepparmint! Vi vill att alla ska få uppleva grönt te och matchans fantastiska värld. Vi har därför kombinerat blommigheten hos sencha, matcha och citrongräs med frisk pepparmint som tillsammans ger en lätt och fräsch smakupplevelse.
Ä2489 – 4 x 0,75 kg

God & Glad, Ört- & Kryddte
God & Glad för tankarna till en fruktigt söt äpplepaj med inslag av rabarber. Som ännu ett tillskott i örttefamiljen har vi valt att väva in fler kryddor. Här samsas äpple, rabarber, vaniljstång, kanel och kardemumma med flera i blandningen. Med blommiga toner kan detta te drickas både varmt och kallt.
Ä2490 – 4 x 1 kg

Våra lösviktsteer är vår styrka i sortimentet. Med våra olika te-kategorier kan du alltid hitta ett te som passar, oavsett om du vill ha örtte eller svart te. Genom åren har vi arbetat allt mer med våra ursprungsländer, för att stärka relationen från planta till kopp. Vi har allt från söta gröna teer till rökiga svarta teer, i olika kvalitetsnivåer, för att passa alla smaker – det ska finnas en kopp för alla.

Läs mer om våra olika teer i lösvikt.

Svart te
Grönt te
Vitt te
Oolongte
Rooibos
Ört-, frukt- och kryddte
Specialte
Artistiska teer


Te i lösvikt