Öppettider

Måndag-Fredag 07.30-16.30

Telefon växel:

031-755 76 00

Fax:

031-755 76 99

E-post

Huvudkontor

Kahls Kaffe AB
Beatrice Lesslies Gata 18
421 31 Västra Frölunda

Företagskund:

Konsument:


Följ oss på sociala medier

SYNPUNKTER

Vår kundservice finns för dig. Vi gör vårt yttersta för att svara på dina frågor och vi är alltid intresserade av att höra dina synpunkter. Det kan gälla varor, beställningar, erbjudandet, returer eller byten. Vi arbetar hela tiden för att göra din upplevelse ännu bättre.

Område

Ärende

Ditt meddelande

Bifoga fil

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer

2 dagar sedan

Kahls Kaffe

Vill du lära dig mer om te och kaffe? Gå en kurs på Kahls. Under mars månad håller vi te- och kaffeskolor samt även en baristakurs här på Kahls. Läs mer och anmäl dig på
www.kahls.se/kurser-event/
... Se merSe mindre

Titta på Facebook

7 dagar sedan

Kahls Kaffe

Vi väntar på de första knopparna - rapport från Darjeeling 2020-02-14.
Förra veckans förhoppning om att få se de första knopparna uppenbara sig denna veckan har inte slagit in. Främst beroende på temperaturen inte stigit som förväntat.

Nederbörden har varit lägre än normalt i hela regionen och Darjeeling är inget undantag. De spridda skurar som trots allt kommit är tillräckligt för att behålla rätt fuktighet i marken.

Prognosen för den kommande veckan lovar lätt regn till helgen, vilket är bra. I Darjeeling tror man fortfarande på en tidig start på säsongen, men den kommande veckan kan bli avgörande. Så vi får ge oss till tåls en vecka till =)

Medan vi väntar bjuder vi på en bild som visar en rullmaskin som används för att rulla och forma men också bryta ner cellstrukturen i bladen och pressa ut oljor som får teet att oxidera. Kahls First Flush rullas i ca 12 min, vilket lyfter fram de friska blommiga tonerna i teet.
... Se merSe mindre

Titta på Facebook

7 dagar sedan

Kahls Kaffe

Ge någon du tycker om en KRAM idag. Och en kopp kaffe. Bjud teälskaren på en mugg värmande kärlekste och njut av Alla Hjärtans Dag tillsammans.❤️❤️❤️ ... Se merSe mindre

Titta på Facebook

2 veckor sedan

Kahls Kaffe

First Flush-uppdatering 2020-02-07
Vädret i Darjeeling är fortsatt kallt med temperaturer runt 4-5 grader. Plantaget Pubong, som Kahls First Flush kommer från har fått mycket regn, så vi hoppas på en bra utveckling den kommande veckan.

Enligt prognosen så bör de få lite högre temperaturer i nästa vecka. Då skulle buskarna kunna starta utveckla knoppar redan om en knapp vecka, så nu börjar det bli riktigt spännande.

Medan vissa här på kontoret går och väntar på de första knopparna i Darjeeling, sysselsätter vi andra oss med att spekulera i hur designen av 2020 års utgåva av den unika First Flush-lådan kommer att se ut.
... Se merSe mindre

Titta på Facebook

2 veckor sedan

Kahls Kaffe

Kahls har skaffat en ny rostmaskin som kan rosta mindre batcher med större precision, vilket gör att vi kan rosta närmare order och leverera ännu färskare kaffe.

Det är en avancerad rostmaskin med den senaste tekniken. Den gör det möjligt att styra och övervaka processen i detalj, vilket ger oss ännu bättre kontroll och högre kvalitet på rostningen. Den effektiva förbränningen förbrukar mindre energi och genererar mindre utsläpp, vilket är dubbelt bra för miljön.

Tillsammans med befintlig rostmaskin skapar den nya rosten en helt annan flexibilitet. Med den nya rosten har Kahls som mål att kunna halvera lagringstiden för våra specialkaffen och leverera dem rykande färska.

Första kaffet att rostas i den nya rosten, var "Ethiopian Sidamo", Kahls nya Masterpiecekaffe från Etiopien, ett mörkrostat sött och fruktigt kaffe med toner av citrusfrukter, röda bär och knäck.
... Se merSe mindre

Titta på Facebook