KAHLS THE & KAFFEHANDEL

Kahls The & Kaffehandel är en modern specialistbutik med ett fullsortiment av kaffe, te och choklad. Vi erbjuder även de tillbehör som krävs för att skapa den perfekta stunden av njutning och vardagslyx.

De noggrant utvalda te- och kaffesorter som erbjuds i butikerna produceras hos anrika Kahls i Göteborg och är resultatet av noggrann provsmakning och förädling. Kahls är sedan förra seklets början ett familjeägt rosteri och är en av landets få smaksättare av te. Detta gör att vi slipper långa transporter och kan garantera färska produkter med bästa hållbarhet.

Den 20 april 1911 började Carl-Birger Nilsson sälja kaffe till hemmafruarna i Haga, Göteborg. Den första Kahls the- och kaffebutiken öppnades samma år på Nordensköldsgatan i Göteborg. Butikerna erbjöd, då som nu, vardagslyx med ett stort utbud av kvalitetsprodukter. Med god service ska vi fortsätta vara en inspirationskälla och det självklara valet både till vardag och fest. Idag är Kahls The & Kaffehandel en framgångsrik butikskedja med ett 30-tal utvalda enheter med bästa tillgänglighet, från Malmö i söder till Umeå i norr, drivna av engagerade och kunniga franchisetagare.

Vår ambition är att vara en inspirationskälla för allt som kretsar kring te- och kaffedrickande. Vi arbetar ständigt med att optimera kundens njutning och ser till att du till fullo kan ta del av den fantastiska kvalitet som Kahls erbjuder. Vi vill uppfattas som en ledstjärna för hur ett perfekt serverat kvalitetskaffe eller te kan upplevas och vara det självklara valet när du behöver en present för varje tillfälle. Vi är passionerade och utbildar oss löpande inom te och kaffe för att du med trygghet ska kunna förvänta dig det där lilla extra.

Vi är lyhörda och intresserade av de aktuella frågor runt kaffe och te, dess beredning och förväntningar som finns kring natur, miljö och människors hälsa i ursprungsländerna. Vi hoppas kunna förmedla vårt engagemang här. Genom vår stora kunskap kring kaffe och te, från ursprung till färdig kopp, önskar vi att Kahls The & Kaffehandel skall kunna sprida ytterligare kunskap om kvalitetskaffe och te och vi vill samtidigt kunna inspirera till att prova någonting nytt.


Kahls The & Kaffehandel har som ambition att vara en inspirationskälla för allt som kretsar kring te- och kaffedrickande.

Vi vill uppfattas som en ledstjärna för hur ett perfekt serverat kvalitetskaffe eller te kan upplevas och vara det självklara valet när du behöver en present för varje tillfälle.

Vi är passionerade och utbildar oss löpande inom te och kaffe för att du med trygghet ska kunna förvänta dig det där lilla extra.

Läs mer på
Kahls The & Kaffehandels hemsida


VÅRA ANDRA AFFÄRSOMRÅDEN