Nya te- och bistrokannor Läs mer KAFFE OCH TE FRÅN HELA VÄRLDEN Välkommen till Kahls. Vår ambition är att leverera en kvalitet som är över förväntan för den portfölj av kaffe-, te- och chokladprodukter samt de tillbehör som vi så stolt förvaltar. LÄS MER Unna dig en smakrik höst Läs mer LÄS MER KAHLS SEDAN 1911 Om du letar efter kunskap, kvalitet och tradition är vårt mål att du väljer Kahls. Lämna gärna en synpunkt till oss. De är viktiga i vårt arbete att ständigt förbättra oss. TYCK TILL

Kaffekalendern som tar dig på en resa jorden runt på 24 dagar

Följ med på en resa i kaffets värld. Vi börjar resan i Göteborg och beger oss sedan mot sydligare bredd­­­grader, närmare ekvatorn. Vi besöker olika länder, utforskar konst­stilar, ursprung, historia och processmetoder. Kahls kaffekalender ger dig fyra koppar kaffe och en ny smak­upplevelse varje dag ända fram till julafton.

Förra årets succé är tillbaka. Kahls kaffekalender tar dig på en spännande resa runt jorden i kaffets värld. Varje dag med sitt eget unika kaffe.

Vi startar med göteborgarnas favoritkaffe och avslutar med ett julkaffe som bland annat innehåller bönor från Norra Pionero i Brasilien, ett av världens sydligast belägna kaffeområden. Resan fram till julafton tar dig även till spännande destinationer som Nicaragua, Peru, Colombia, Burundi och Rwanda. Men vad har Norge med kaffe att göra? Det får du veta om du köper årets kaffekalender.

Kaffekalendern innehåller ett brett utbud av kaffe, från ­klassiska blandningar till bästsäljare och ­single ­origin-kaffen, men även spännande smaksatta kaffen.

Med kaffekalendern följer ett häfte med detaljerad ­information om alla kaffen. Varje påse innehåller 30 gram malet kaffe, vilket räcker till 1/2 liter färdigbryggt kaffe, så du kan dela varje dags upplevelse med en vän.

(Se även Kahls tekalender som låter dig njuta av 24 olika teer, ända fram till dopparedan.)