IMPRESSIONIST

En klassisk smak med många dimensioner. Kaffe­bönorna från Brasilien ger en söt och rund smakupplevelse med en eftersmak av kakao. Tillsammans med Monsun Malabar får kaffet en ökad fyllighet och förbättrad smakupplevelse. Som avslutning får du en fantastisk chokladsmak från Nicaragua. Mellanrostat för att ge en söt och balanserad kopp kaffe.

100% ARABICA-BLANDNING BESTÅENDE AV

  • PULPED NATURAL CERRADO
  • NATURAL CERRADO
  • INDIEN MONSUN MALABAR
  • NICARAGUA BOACO


Kahls Masterpiece Collection säljs som hela bönor i 1-kilos­­­förpackning. Särskilda konsument­påsar för 250 eller 500 g med ­Masterpiece-tema, specialdesignade clips och tillhörande ­faktakort är framtagna för att du skall kunna ge konsumenten en snygg förpackning till det önskade kaffet.

 

Kahls Masterpiece Collection är en serie ­uttrycksfulla kaffen med tydlig ­personlighet. Fyra spännande blandningar, MASTERPIECE BLEND, var och en med sin egen ­speciella karaktär och två uttrycksfulla kaffen från särskilt utvalda begränsade områden, MASTERPIECE ORIGIN. Två klassiska och två ­modernare stilar. Klassiskt ­fyllig och chokladig eller modernt söt och fruktig. ­Mellan- eller mörkrostat.Vilken blir din favorit?


Alla MASTERPIECE-kaffen är certifierade med en eller flera av nedanstående märkningar, för en mer ­hållbar produktion, ökad produktivitet och högre ­levnadsstandard för de som jobbar med odlingarna.