FÖRETAG

Att personalen är företagets viktigaste resurs och konkurrensfördel är ingen nyhet. Medarbetare som får njuta av gott kaffe, te och choklad på fikarasten blir glada och positiva och gör ett bättre jobb. Det är i alla fall hur vi ser på det.

Oavsett om ni bara är några få på kontoret och tycker att en enkel kaffebryggare är bäst, eller om ni är många och vill ha smidiga automater med många alternativa drycker att välja mellan så hittar vi en lösning till er.

Med en kaffeautomat från Kahls får du en både snygg, smidig och lättskött kaffelösning på jobbet. Vi jobbar med ledande maskintillverkare så att vi kan anpassa automaten till precis ert behov. Kontakta oss och diskutera en skräddarsydd lösning till just er. Välj kaffe ur Kahls stora sortiment av välsmakande bönor – kaffe som är utprovat för att passa till de maskiner vi erbjuder.

Drick ditt kaffe med gott samvete – När du dricker kaffe från Kahls kan du göra det med gott samvete. Nästan alla Kahls kaffesorter är certifierade enligt någon av organisationerna Fairtrade, KRAV och/eller UTZ. Dessutom är Kahls certifierade enligt ISO 9000, ISO 14000 och FSSC 22000 för säker livsmedelsproduktion. Läs mer om våra certifieringar

 

Profilera företaget med eget kaffe
Har ni ett kundevent och vill ha en annorlunda profilerad gåva till kunderna? Då rekommenderar vi på Kahls ett eget kaffe, te eller choklad med företagets budskap klart och tydligt på etiketterna. Vi tar fram en speciell kaffeblandning för er, och tillsammans skapar vi ett intryck som inte bara lockar ögonen, men även näsan och smaksinnena. Kontakta oss för mer information om Kahls Private Brand.

Läs mer om Private Brand.