EXPRESSIONIST

Ett mörkrostat kaffe med intensiv smak. Kaffe­bönorna från Brasilien ger en söt och rund smakupplevelse med en eftersmak av kakao. Som avslutning får du en fantastisk chokladsmak av kaffebönor från Nicaragua. Resultatet? En uttrycksfull blandning med tydliga ­inslag av mörk choklad och lång och trevlig eftersmak.

100% ARABICA-BLANDNING BESTÅENDE AV

  • PULPED NATURAL CERRADO
  • NATURAL CERRADO
  • COLOMBIA HUILA
  • INDIEN MONSUN MALABAR
  • NICARAGUA BOACO


Kahls Masterpiece Collection säljs som hela bönor i 1-kilos­­­förpackning. Särskilda konsument­påsar för 250 eller 500 g med ­Masterpiece-tema, specialdesignade clips och tillhörande ­faktakort är framtagna för att du skall kunna ge konsumenten en snygg förpackning till det önskade kaffet.

 

Kahls Masterpiece Collection är en serie ­uttrycksfulla kaffen med tydlig ­personlighet. Fyra spännande blandningar, MASTERPIECE BLEND, var och en med sin egen ­speciella karaktär och två uttrycksfulla kaffen från särskilt utvalda begränsade områden, MASTERPIECE ORIGIN. Två klassiska och två ­modernare stilar. Klassiskt ­fyllig och chokladig eller modernt söt och fruktig. ­Mellan- eller mörkrostat.Vilken blir din favorit?


Alla MASTERPIECE-kaffen är certifierade med en eller flera av nedanstående märkningar, för en mer ­hållbar produktion, ökad produktivitet och högre ­levnadsstandard för de som jobbar med odlingarna.