CUBIST

Radikal och nytänkande i sin smak. Kaffe från Burundi, där vi arbetar för ökade inkomster och ­levnadsstandard för ­kaffeodlaren, blandat med kaffe från Uganda och Colombia, för en trevlig och fyllig smakupplevelse. Ett fruktigt och blommigt kaffe med riktigt söt avslutning.

100% ARABICA-BLANDNING BESTÅENDE AV

  • TVÄTTAT BURUNDI
  • COLOMBIA HUILA
  • UGANDA MT ELGON
  • NICARAGUA BOACO


Kahls Masterpiece Collection säljs som hela bönor i 1-kilos­­­förpackning. Särskilda konsument­påsar för 250 eller 500 g med ­Masterpiece-tema, specialdesignade clips och tillhörande ­faktakort är framtagna för att du skall kunna ge konsumenten en snygg förpackning till det önskade kaffet.

 

Kahls Masterpiece Collection är en serie ­uttrycksfulla kaffen med tydlig ­personlighet. Sedan tidigare finns fyra spännande blandningar, MASTERPIECE BLEND, var och en med sin egen ­speciella karaktär. Två klassiska och två ­modernare stilar. Klassiskt ­fyllig och chokladig eller modernt söt och fruktig. ­Mellan- eller mörkrostat.Vilken blir din favorit?

Nu har vi även släppt vårt första MASTERPIECE ORIGIN-kaffe, ett kaffe från Burundi, i hjärtat av Afrika.


Alla MASTERPIECE-kaffen är UTZ-certifierade för en mer ­hållbar produktion, ökad produktivitet och högre ­levnadsstandard för de som jobbar med odlingarna.