Kahls Te- och Kaffekalendrar 2020 - Jorden runt på 24 dagar!

Häng med på en resa jorden runt på 24 dagar. Vi besöker olika länder, utforskar stilar, ursprung, historia och processmetoder. Kahls kalendrar ger dig nya smak­upplevelser och ny kunskap varje dag ända fram till julafton. Unna dig själv en riktigt smakrik december eller ge bort och få en vän för livet. Res och njut!

Äntligen är det dags för årets te- och kaffekalendrar! Kahls te- och kaffekalender tar dig med på ­spännande resor runt jorden i teets och kaffets världar. Varje dag med sitt eget unika te och kaffe.

Kaffekalendern med sitt breda utbud av kaffe, från ­klassiska blandningar till bästsäljare och ­Single ­Origin-kaffen, men även spännande smaksatta kaffen, tar dig i år till spännande destinationer som ­Nicaragua, Peru, Colombia, Burundi och Rwanda. Men vad har Norge med kaffe att göra? Det får du veta om du köper årets kaffekalender.

Med kaffekalendern följer ett häfte med detaljerad ­information om alla kaffen. Varje påse räcker till 1/2 liter färdigbryggt kaffe, så du kan dela varje dags upplevelse med en vän.

Årets tekalender tar dig på en resa i teets värld, med 24 stopp jorden runt på vägen. I informationshäftet kan du läsa mer om varje plats och alla 24 ­teerna i årets kalender. Med tekalendern får du njuta av ett nytt te varje dag ända fram till dopparedan. Det är ­samtidigt en uppskattad present och ger du bort den har du strax en tevän för livet.

Tekalendern innehåller ett brett sortiment av både svart te, grönt te, örtte och rooibos. Allt från jul­inspirerade teer till bäst­säljande klassiker, och ett te du inte hittar i det ordinarie sortimentet. Kalendern innhåller även en tesil för ­lösviktste. Varje dag får du 4 g te vilket räcker till två koppar te.

I de medföljande häftena kan du även betygsätta varje dags te och kaffe, så att du kommer ihåg vad du tyckte, när du skall skaffa mer av dina favoriter.


Te- och kaffekalendrar